we make markets. worldwide.

  Heimtextil

  Årets nye trends og ideer

  Heimtextil er verdens største, internationale fagmesse for boligtekstiler. Med sin placering i januar er Heimtextil kickstarten på året og den foretrukne fagmesse for tekstilbranchens producenter og faglige besøgende fra hele verden.

   

   

   

   

   

   

   

  Messenyt om Heimtextil 2017

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  Inspiration til den kommende sæson

  Heimtextil er uden sammenligning branchens mest globalt orienterede fagmesse, som tiltrækker stadig flere og flere udstillere og besøgende. På Heimtextil vises de nyeste trends, og udbuddet sætter både kreative og kvalitative normer, idet banebrydende innovationer og de nyeste trends danner grundlag for nye kollektioner og ændringer i forbrugernes adfærd. Med over 2.800 udstillere fra cirka 70 lande er Heimtextil den førende messe for de nyeste trends, som giver ny inspiration til den kommende sæson.

  Produktgrupper på tværs

  Messens store hovedområder er husholdningstekstiler, boligtekstiler og tekstiler til kontraktmarkedet. På tværs af disse hovedområder har Messe Frankfurt udgivet tre specielle kataloger: ’Contract Creations’ for leverandører til kontraktmarkedet, ’Green Directory’ for det voksende marked for bæredygtige produkter og ’Cupon Business’ for leverandører af mindre og meget små kvantiteter.

  Nyt produktområde: Digitalt printede tekstiler

  I flere år har digitalt printede tekstiler i voksende grad været vist på Heimtextil. Dette har nu ført til, at området ’Digital Print Technology’ har fået sit eget udstillingsområde i hal 6.0. Her vil en række udstillere præsentere digitale printere samt udstyr og software til digital print.

  De nye trends i ’Theme Park’

  Under det overordnede tema ‘Explorations’ præsenteres sæsonens designtrends i form af fire temaudstillinger, tager de besøgende på en spektakulær opdagelsesrejse for sanserne. ’Theme Park’ præsenterer et stort udvalg af innovative materialer, teksturer og nye mønstre. Heimtextil ’Theme Park Explorations’ findes i hal 6.0, hvor et stort areal er til rådighed for udstilling og konferencelokaler. Læs mere om Theme Park Explorations.

  Eksperternes bud på de nyeste trends

  Hvert år samler arrangørerne af Heimtextil en udvalgt gruppe af førende, internationale tekstildesignere i ’Trendtable’. Gruppen udarbejdede allerede i forbindelse med Tendencemessen i august 2016 en ’Heimtextil Trend Book 2017/18’, der indeholder alle de aktuelle trendtemaer, trendfarver og -mønstre etc. Bogen giver udstillerne på Heimtextil 2017 værdifulde oplysninger forud for den kommende messe og danner grundlag for særudstillingen Heimtextil Theme Park ’Explorations’. Bogen kan også bestilles på Heimtextils hjemmeside. Prisen er EUR 75 plus EUR 5 til porto og pakning.

  Kreativ tekstildesign

  På særudstillingen ’Design live’ i hal 4.2 vil mere end 200 internationale udstillere præsentere verdens største udvalg af kreative designs for husholdnings- og boligtekstiler. I en speciel afdeling udstiller en række nye studios, der er repræsenteret på Heimtextil for første gang. Ud over at præsentere arbejder fra studios vil der på ’Design live’ også blive vist applikationer til digitalt print på tekstiler på særudstillingen ’Café Print IT’.

  Bæredygtige boligtekstiler

  Bæredygtighed er en af hjørnestenene i Heimtextil, og for yderligere at styrke fagligheden i dette voksende segment, har Heimtextil skabt særudstillingen ’Green Village’ i hal 8.0. Her kan designere, indretningsarkitekter og købere opleve en unik vifte af højkvalitetsprodukter, der fremstilles med effektiv udnyttelse af ressourcerne.

  ’Grøn’ vejviser

  I forbindelse med særudstillingen ’Green Village’ er der udarbejdet et katalog, ’Green Directoty 2017’, over udstillere på Heimtextil, der udstiller produkter, som udmærker sig ved deres fremragende økologiske kvalitet eller bæredygtige produktionsmetoder. Kataloget er gratis og udleveres flere steder på messen.

  Særudstillinger, events og workshops

  En vigtig del af Heimtextil er også et meget stort antal særudstillinger og workshops, der er rettet specifikt mod besøgende og udstillere. Programmet kan ses på Heimtextils hjemmeside.

  Udstiller Ønske

  Hvis I ønsker at udstille, så ring på (+45) 39401122 eller skriv til os på dimex(at)dimex.dk


  Heimtextil Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts Heimtextil udstilling.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

   

  Toolbar-Navigation