we make markets. worldwide.

  Automechanika

  Autobranchens vigtigste nyhedsforum

  Automechanika er autobranchens vigtigste nyhedsforum for værkstedsudstyr, reservedele og tilbehør til bilindustrien. Derfor forventes også i 2016, at omkring 4.700 internationale udstillere og 140.000 fagbesøgende fra hele verden kommer til Frankfurt.

   

   

   

   

   

   

   

  Messenyt om Automechanika 2016

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  For de fleste af disse besøgende spiller Automechanika den vigtigste rolle, når det gælder networking, informationsindsamling og ordreafgivelse. Her kan man som besøgende og udstiller opnå et afgørende informationsforspring via særudstillinger, workshops, seminarer og produktpræsentationer.

  Dækker hele branchen

  Automechanika 2016 vil være opdelt i seks hovedområder, der tilsammen dækker komponentindustrien, udstyr til servicestationer, serviceydelser og tilbehør. ’Management & Digital Solutions’ omfatter indretning af servicestationer, finansiering samt hardware og software til forhandlere og værksteder m.v. På ’Repair & Maitenance’ præsenteres værktøj og teknisk udstyr til værksteder og autolakererier samt produkter og serviceydelser for driften af autoværksteder og -forretninger. ’Accesories & customizing’ viser autotilbehør, udstyr til tuning, performance systemer og udstyr til individuelt karosseridesign. ’Parts & Components’ omfatter mekaniske reservedele og komponenter, karosseridele samt systemer og moduler inden for interiør og eksteriør. ”Electronics & Systems’ omfatter motorelektronik og kørselsdynamiske systemer samt elektrisk og elektronisk udstyr. Endvidere vil der blive præsenteret alternative drivsystemer til el, brint etc. samt akkumulatorer og ladeudstyr til el-biler. Hovedområdet ’Car Wash, Care & Reconditioning’ omfatter udstyr til tank- og servicestationer, bilvaskeanlæg, pleje- og vaskemidler etc.

  Fokus på den netværksforbundne bil

  Under sloganet ‘Get connected to the Automotive Service Industry’ vil et af hovedtemaerne på Automechanika 2016 være fremtidens netværksbaserede teknikker, som gennem automatisering og i visse tilfælde virtualiserede processer vil få stor indflydelse på markedet for mere effektiv og individuel eftersalgsservice. Ved konstant at være forbundet til Internettet kan der eksempelvis foretages diagnostisering, visse vedligeholdsopgaver og reparationer m.v. Netværksovervågningen har også betydning for driften af førerløse biler og el-biler. På en særudstilling i ’Festhalle’ præsentere disse emner på særudstillingen ’Tomorrow’s Service & Mobility’.

  Automechanika Innovation Award

  De bedste produkter inden for alle messens områder fortjener særlig opmærksomhed. Derfor uddeles ”Automechanika Innovation Award” til de af messens produkter, der bedst opfylder kriterierne om blandt andet innovativt indhold, kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. De fem bedste bidrag i hver kategori præsenteres på en særudstilling i Festhalle.

  Workshops om skadesreparationer

  Automechanika Frankfurt fokuserer på uddannelse inden for karosseri- og lakeringssektoren, og professionelle besøgende, der arbejder i branchen, kan forudregistrere sig til en eller flere af de workshops, der afholdes. I de enkelte workshops vil der være fokus på forskellige processer inden for moderne skadesreparation, såsom computerstøttede prisberegninger, arbejde med opretningsbænke og karosserireparationer.

  ”Truck Competence” - sværvægtere i søgelyset

  Automechanika er kendt for også at fokusere på de tunge, kommercielle køretøjer, idet man under navnet ”Truck Competence” introducerer en skiltning af standene inden for dette udstillingstema. På baggrund af et EU-direktiv om nul-emission fra køretøjer i byer i 2030, vil der på årets messe være særlig fokus på el-drevne lastbiler.

  En ”grøn” vejviser

  Miljøbeskyttelse og bæredygtig udnyttelse af ressourcerne bliver stadig vigtigere - også i bilindustrien. For at hjælpe de besøgene med at finde de ”grønne” alternativer har messen udarbejdet en ”Green Directory” – en besøgervejviser, hvori kun de Automechanika - udstillere er opført, som bidrager særligt “grønt” med deres innovationer og tjenester.

  Bilvask, pleje og renovering

  De mange leverandører af bilvaskesystemer er for første gang samlet på messens friareal i et område kaldet ’Car Wash City’. Produkter til pleje og renovering vil blive udstillet i hal 9.1, der ligger op til ’Car Wash Cty’. I en midlertidig opbygget hal på ’Car Wash City’ vil eksperter fra industrien under hele messeperioden holde oplæg, der rapportere om aktuelle emner og tendenser inden for bilvask og bilvaskesystemer.

  Udstiller Ønske

  Hvis I ønsker at udstille, så ring på (+45) 39401122 eller skriv til os på dimex(at)dimex.dk


  Automechanika Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts Automechanika udstilling.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

   

  Toolbar-Navigation