we make markets. worldwide.

  Light + Building

  Smarte systemløsninger og moderne design

  Mottoet for Light+Building 2016, verdens største internationale fagmesse for belysning, arkitektur og teknik er ’Where modern spaces come to life: digital - individual - networked’. Disse tre aspekter er grundpillerne for opbygningen af ’modern spaces’, dvs. smarte systemløsninger og moderne design som grundlaget for mere livskvalitet.

  Belysning, el-installationer og automatisering

  Som verdens eneste fagmesse, der kombinerer arkitektur og teknologi præsenterer Light+Building 2016 på samme tid og sted de tre nøgleområder for integreret bygningsplanlægning: ’Belysning’, ’Elektrisk installationsteknik’ og ’Bolig- og bygningsautomatisering’.

  Smarte teknologier

  Årets hovedtemaer er: ‘Smart technologies: the keystones of modern building-services technology’ og ‘Bright spots in the future: design and function in harmony’, som perfekt afspejler temaerne digitalisering, intelligente bygningsnetværker, sikkerhedsteknologi, trends inden for belysning samt lysets påvirkning af mennesker. Disse hovedtemaer kombinerer mange aspekter og Light+Building 2016 sætter fokus på den smarte bolig, den energirigtige og smarte bygning, sikkerhedsteknologi samt Building Information Modelling (BIM).

  Design og funktion i harmoni

  På Light+Building 2016 kan man se de nyeste trends inden for belysning, hvor moderne design, nye materialer og et kreativt formsprog kombineret med fremtidsorienteret belysningsteknik er de bærende elementer. Digitalisering af belysning giver en helt ny dimension, hvor belysning skaber individuelle rum i samspil med arkitektoniske virkemidler.

  Se de nye trends

  På Trend Forum præsenterer design bureau bora.herke. palmisano de nye trends inden for boligindretning. Trend Forum er specielt rettet mod grossister og detailhandlere, arkitekter, designere og indretningsarkitekter. På denne specialudstilling visualiseres forskellige scenarier for boligindretning ved hjælp af udvalgte produkter integreret i usædvanlige rumindretninger i fire stilarter: ’constructed space’, ’unaffected scene’, ’singular spot’ og ’selected site’. Guidede ture med designerne fra bora.herke.palmisano giver de besøgende en mulighed for at supplere egne indtryk med vigtige fakta.

  Den digitale bygning

  Særudstillingen ’Digital Building’ viser eksempler på forskellige tekniske løsninger til moderne rum i kontor- og produktionsbygninger. Dermed lever den op til Light+Building slogan: ’Where modern spaces come to life’ og har til formål at give de besøgende en fornemmelse af, hvad messens centrale tema ’digital – individual – networked’ reelt betyder. Eksempelvis ved at vise, hvordan forskellige teknologier og komponenter fungerer i moderne rum og hvordan digitaliseringen fungerer i praksis.

  Mød fremtiden

  ’Meeting the Future’ er et arrangement på Light+Building 2016 bestående af en række projekter, hvor studerende fra læreanstalter og tekniske skoler kan stifte bekendtskab med industrien og hvor unge iværksættere og designere kan vise, hvad de kan. Eksempelvis kan de unge i ’Workshop Street’ afprøve de nyeste værkstedsteknikker inden for el-teknikken, på særudstillingen ’Young Design’ kan unge designere præsentere deres produkter, og i konkurrencen ’Design Plus’ har de mulighed for at få deres ideer vurderet af et panel af internationale eksperter, og vinderne får deres produkter udstillet på en speciel udstilling på Light+Building 2016.

  Building Performance

  Parallelt med Light+Building 2016 afholdes kongressen ’Building Performance’, der giver deltagerne mulighed for at udveksle viden og diskutere emner vedrørende belysning og integreret byggeteknologi. Kendte internationale eksperter fra Tyskland og udlandet vil i en række foredrag og præsentationer belyse den nyeste udvikling inden for Light+Building’s fagområder.

  Designkonkurrencer

  ’Design Plus powered by Light+Building’ er titlen på en designkonkurrence, der præsenterer innovative og fremtidsorienterede produkter fra udstillerne på Light+Building 2016. For at blive udvalgt af den internationale ekspertjury skal produkterne udmærke sig inden for hovedkriterierne: teknologi, økologi og design. De præmierede produkter vil blive vist på en specialudstilling på messen.

  Seminarer, events og særudstillinger

  På Light+Building 2016 er der et stort program af seminarer, events og særudstillinger. En fuldstændig oversigt kan findes på messens hjemmeside.

  Udstiller ønske

  Det er svært at få standplads på de store tyske messer, men ring os op og lad os tale om de produkter, De ønsker at udstille, eller send os en E-mail på dimex(at)dimex.dk. Vi sender Dem gerne anmeldelsesformularerne og priser.

   


  Light+Building Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts Light+Building udstilling.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

   

  Toolbar-Navigation